Ne mândrim cu

Zahar Ștefan, fiul familiei de ruși lipoveni din Tulcea, este elev în clasa a VII-a D al Școlii „Alexandru Ciucurencu” din Tulcea. El este component de bază al echipei de volei a Clubului Sportiv Școlar din Tulcea. Cu această echipă a ocupat locul II în anul 2015 și anul trecut locul III la Campionatul Național al Echipelor MINIVOLEI MASCULIN.

În perioada 3-4 martie 2017, echipa tulceană a participat la Galați la semifinalele naționale „Speranțe la volei masculin” alături de echipele din București ( două echipe), Galați, și Fălticeni, ocupând locul secund după confruntarea cu cele patru echipe din grupa B și astfel au obținut dreptul de a participa la finalele naționale ce sau  desfășurat  în perioada 1-5 mai 2017 unde au ocupat locul al II-lea obținând Medalia de Argint.

Elevul Zahar Ștefan îmbină dragostea și aptitudinea lui pentru volei cu studiul limbii ruse materne, cu participarea activă la Festivalul de Poezie Rusă și la viața religioasă, obținând și rezultate notabile la orele de curs, fiind bursier al școlii unde este elev.

Acesta este tânărul Zahar Ștefan cu care se mândrește orașul Tulcea și comunitatea noastră.