Rusii – lipoveni din municipiul si judetul Tulcea sunt asteptati sa participe activ, indiferent de varsta, de sex, de religie, indiferent de culoarea politica sau de pozitia sociala la activitatile ce se desfasoara periodic in cadrul sediului CRL Tulcea.

Sediul organizatiei este deschis de luni pana vineri, intre orele 16.00 – 20.00. In acest interval veti putea studia un ziar, o carte, veti putea asculta muzica buna si, de ce nu, veti putea discuta pe diferite teme cu specialistul si managerul centrului, doamna profesor Natalia Neumann. In functie de nevoile si disponibilitatea dumneavoastra, doamna prof. Neumann va poate oferi mai multe informatii despre activitatile organizatiei noastre precum: cursurile de limba rusa pentru copii si tineri, cursurile de dans pentru copii si tineri, corul organizatiei, scoala de vara de studiere a limbii slavone, proiectele in desfasurare, activitatile si obiectivele propuse pentru acest an si multe altele.

De asemenea, in fiecare miercuri, intre orele 15.00 – 18.00, la sediul organizatiei noastre, avem portile deschise tinerilor cu initiativa, celor care doresc sa spuna ceva, sa puna in practica ceea ce spun si, nu in ultimul rand, sa activeze in cadrul organizatiei care ii reprezinta. Putem vorbi despre orice, atata vreme cat avem parteneri de discutie!

In ceea ce priveste proiectele si spectacolele noastre, de auziti de unul dintre ele, va asteptam cu drag.
Intrarea este libera. Indiferent de varsta, de sex, de rasa, religie ori nationalitate, indiferent de culoarea politica sau de pozitia sociala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =