Într-o atmosferă de mare bucurie și veselie cei 234 de participanți la evenimentul trecerii peste an conform Calendarului Iulian au dansat și pe ritmurile muzicii rusești.
Au întregit programul serii ansamblul „LODKA” și tinerii dansatori ai grupului artistic „MOLODȚΔ. Un concurs de dans a demonstrat faptul că mulți participanți cunosc și îndrăgesc și dansurile etniei noastre.
Am simțit că noi, rușii lipoveni din Tulcea, ne bucurăm de respectul concetățenilor urbiei noastre, pentru că ne-au fost alături și dl.Primar Constantin Hogea și d-na Viceprimar Andaluzia Luca , dl. Prefect al Județului Lucian Furdui și mulți prieteni ai comunității noastre ce fac parte din rândul populației majoritare și din rândul altor naționalități ce conviețuiesc în orașul nostru.
Comitetul comunității în frunte cu președintele Andrian Ampleev, alături de vicepreședinte Natalia Neumann, președinta ATRL Claudia Ciotic, d-na Valentina Nistor, dl.Popovici Nicolae și dl.Ignat Sofon, a vegheat ca totul să se desfășoare ca la carte. Și a reușit! Petrecerea s-a încheiat târziu în noapte cu promisiunea că toți se vor reîntâlni la Maslenița, pentru a petrece cu aceeași bucurie și veselie.
Mulțumim organizatorilor, d-lui Jora Roman, prezentatorului actor Alexandru Dunaev și nu în ultimul rând d-lui Hristu Caraman , patronul Hotelului „Delta”, pentru reușita Revelionului 2018 pe vechi.